Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur aktuellt, det som inte är sladder är nog sant...




Limerick (manipulation)...

 

Han har en räv bakom örat Juholt

falsk och osann med vapen, en colt.

Han manipulerar

ljuger och agerar.

Vi borde alla göra revolt!

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 21:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tror Dig fullt ut
han lär skjuta
även bakut
borde rentut
gå utan prut!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra