Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonvärld



när bilderna regnar över morgonstunden
ligger dagen öppen för den nyfikna kosmonauten
alla torn har vaknat nysträckta frostnupna
doppade i regnbågsströssel

och vägen är mjuk som en smekning




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-12 07:42



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Skönt vacker dikt....
2011-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Hela den här dikten är som en smekning!
Ett mästerverk!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP