eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




ORDEN ( 100 - tecken )

 

 

tacksam för orden

att jag kan läsa

och skriva förstå dom

ingen vet hur

jag fått kämpa

med och mot dysleksin

 

 

anits 12 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-12 10:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt att det fungerar nu.
2011-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Orden är en outtömlig rikedom.
2011-10-12

  Kalle.O
Har läst en hel del av dig och du gör det hur bra som helst!
2011-10-12

  Eva Helene VIP
Starkt - du är ett föredöme när det gäller att övervinna svårigheter!
2011-10-12

  arja savela
Jag kan ju aldrig riktigt förstå men tycker att du är mästare på orden! Bra kämpat
2011-10-12

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-10-12

  aol
gläds med dej, bra kämpat vännen
2011-10-12

  Anna*
Då blir tacksamheten desto större och jag gläder mig med dig! =0)
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP