Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Jag hör grannens barn skrika för sitt liv på femte våningen

Jag hör grannen på tredje våningens orientalbaserade musik

Jag hör några basbaserade röster skratta nere på gården

Lekande barn, en lukt av fredagsmat och en känsla av

tomhet




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av teaterapa
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa