Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord

Inga ord kommer ut från min mun, inga ord kommer ner på pappret, inga ord kan jag läsa från dina ögon. Jag har så mycket att säga dig, men vet inte hur. Allt blir bara strunt men det betyder, även fast det inte finns någon riktigt mening i det. Jag vill bara säga allt jag känner med en kyss. Eller att få titta in i dina blå ögon och säga Jag älskar dig. 




Fri vers av teaterapa
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa