Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tår för lyckan och kärleken

En tår faller sakta ner över min kind och stannar vid mungipan

Tårarna jag får är gjorda av lycka

Jag vågar inte visa min lycka för de andra för jag är rädd att de inte känner som jag

Jag vill aldrig att denna natt tar slut

Jag vill bara sitta där i vardagsrummet hos en främling 

Sitta där och känna värmen mot min hud

Doften av rök, alkohol och en blandning av parfym

Alkoholen gör sitt och jag känner mig alldeles snurrig

Men det är lugnt, det känns bra, det känns nästan för bra

Röker under fläckten och sätter mig på golvet och skrattar åt mig själv

Jag kramar om dig när jag kommit på bena igen

Ölen i min hand tar slut för fort och jag funderar på att ta en ny

Det är flera timmar kvar till morgondagen och då får man känna sig som skit

Jag kommer nästan ångra att jag gick hem för sent

Det gör inget

För när jag går över Stockholms tomma gator klockan 05.30 på en vardag mår jag bra

Det är sånna här dagar jag alltid borde ha

Öl i kroppen, värmande ord, sol i ansiktet, skrattanfall och en jävla massa kärlek

 

 




Fri vers av teaterapa
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-25 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa