Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig på heltid

Kommer på mig själv att jag ler så att jag visar tänderna

Kommer på mig själv att jag bli så exalterad att jag får magkramp

Kommer på mig själv med att vara Helt galen

Kommer på mig själv med att vara lycklig

På heltid




Fri vers av teaterapa
Läst 326 gånger
Publicerad 2012-05-14 20:19



Bookmark and Share


    Mymlan.
Åh, vad härligt du skriver.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa