Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter

Jag sitter och gråter, men varför vet jag inte

Jag går runt i lägenheten och försöker lungna mig

Det finns inget att gråta över

Jag gråter, så mycket att jag inte kan andas

Kväver ljuden med min hand, men nej det går inte

Jag är rädd för att jag ska dö

Jag är rädd för ensamheten

Jag är rädd för att ramla ner igen

I det mörka hål jag en gång varit i




Fri vers av teaterapa
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 21:24



Bookmark and Share


  LassO
du fångar bra det man ibland kan känna, även som vuxen...
2011-12-05

    Nattpoeten
underbar text
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa