Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll mig med kärlek jag får leva i!

Sena kvällar, tomma dar

Håller mig i dig för att stanna kvar

Natten blir lång och morgonen kort

Jag letar mig till drömmar och flyger bort

Letar mig ut till ljuset

Jag vill inte höra de tysta bruset

Jag är tom på allt du är full av liv

Fyll mig med kärlek som jag får leva i




Fri vers av teaterapa
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-11 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa