Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyr i rädsla för livet


Dumma flicka

Dumma dumma flicka
Du gör allting fel
Du snurrar runt runt
Letar och söker men finner inte.

Vad är det det du inte förstår
Varför kan du inte vara som andra
I din bubbla har tiden stannat
Du ser och iakttar men deltar inte.

Förstår du inte att när tiden är inne
Då är det försent för försoning
Du stöter bort de som försöker hjälpa
Är du inte mottaglig kan ingen nå dig
Den ända som kan kämpa för ditt liv, är du.

Jag vet att du väntar på att bli räddad
Du måste förstå att det inte kommer att hända
Ingen kan hjälpa dig upp om du flyr
Sluta snurra runt och stanna upp en stund.

Du väntar på en magisk fe
På ett trollspö som ska bryta din förbannelse
En räddare som inte finns
Du slösar bort ditt liv
Vakna nu och se vad du faktiskt har.

Dumma dumma flicka
Sluta plåga dig själv
Det finns en spricka i din fasad
Tittar de noga så ser de
De kan genomskåda dig
Sluta vara så rädd för allting.




Prosa av SophiaZ
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 13:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark bra uppmanande iterativ intensivitet, krävs styrka inte bara att genomleva, att gå vidare, utan även att nedskriva. Gott där.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

SophiaZ