Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga är så osäkra med sig själva att dom sätter uppmärksamhetshora-stämpeln på folk som bara vill få sin röst hörd.


Nej, jag är inte ute efter uppmärksamhet!

Jag har perioder då jag är väldigt depp
Det betyder inte att jag är en uppmärksamhetshora utan bara opepp

Skriver jag något som är ledsamt & svart
Då ska jag tydligen gömma mig under soffan som en skamsen katt

För det är fel att vara ledsen
Det är fel att man inte pallar stressen

Sen när blev det förbjudet att gråta och prata ut
Sen när blev det förbjudet att vilja få det att ta slut

Hålla inne smärta har jag gjort förut
Men för fan, jag vill ju att smärtan ska komma ut

Hålla inne smärta är som att fylla ett glas
Ett glas med vatten som snart kommer säga: KRAAAS...

Ju mer man håller inom sig, ju mer fyller man glaset med vatten
Tillslut kommer vattnet att svämma över, då kan man inte dölja det med skratten

För lycka kan ta slut men det kan också komma åter
Håller man inne sorgen förlänge så kan man tillslut inte dölja gråten

För gråten kommer alltid finnas där
Ska livet få vara såhär misär't

Det finns stunder jag bara vill glömma
Det finns känslor jag bara vill gömma

Helst av allt skulle jag vilja gå ut i skogen och gräva ner min smärta i en grop
Gräva så långt ner, så djupt och sen täcka över hålet med ett stort järnklot

För då skulle ingen se och då skulle inte heller någon kunna döma
Då skulle det förbli min hemliga "lilla" gömma





Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 263 gånger
Publicerad 2012-01-30 09:07



Bookmark and Share


    Martina Magnusson
Du har verkligen talang för att skriva!
Riktigt bra text!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz