Vissa händelser är svåra att glömma

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa händelser är svåra att glömma




När dagen var mörk som natten

 

 

 

den gången när dagen var lika

mörk som natten, önskade jag

att du hade varit nära

 

men du försvann fanns inte till

för mig, kände ofta ditt förakt

en gång frågade jag

 

svaret jag fick var gjorde ont

väldigt ont, att jag blev sjuk

hur kunde jag hjälpa det?

 

du skyllde på än det ena än

det andra, något stöd var du

inte, sökte jag hjälp någon

som lyssnade

 

var du genast där och bråkade

jag kämpade klarade det mesta

i min ensamhet, en vän hade jag

en fyrfota vän min älskade schäfer

Ninja

 

nu när jag läser och ser allt rosa

nu i oktober månad, så stänger

jag av vill inte se eller höra, det gör

ont smärtan från då kommer tillbaka

 

 

 

anits 12 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-12 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I tron har lidandet alltid en mening och en del av mångas liv!
2011-10-16

  Vici
Sorgligt, ont och ledsamt.
2011-10-14

  Anya VIP
En text som berör.
2011-10-13

  aol
smärtsamt att läsa vännen, kram,
2011-10-13

  arja savela
Det gör ont i mig att läsa denna text både för din och min skull. Har haft ett jobbigt förhållade som jag helst inte tänker på!
2011-10-13

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2011-10-13

  Eva Helene VIP
Smärtsamma minnen som gör sig påminda om och om igen. Berörande läsning.
2011-10-13

  ULJO
En svart bild du målar upp som tränger djupt in i märgen. Lider med dig här på avstånd.
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP