Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




Tanka (helhet)...

 

Försök att fånga

fånga nuet nu genast

titta, begrunda

granska helhetens blomma

i en smal speglande vägg.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-13 10:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar denna spegel.. av att fånga ..nuet.. helhet..
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra