Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade

 

 

kan du

 

se

 

det

 

vilket sker




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-13 23:10



Bookmark and Share


  poetryGirl
strålande andemening
2011-10-14

    ej medlem längre
Denna bokmärker jag. Jag tycker denna korta dikt är enormt stark. Och din bild, som alltid, talar till nästan oåtkomliga djup hos betraktaren. Du skriver ofta mycket långa dikter som kräver mycket av läsarens förmåga att koncentrera sig, att följa med i flödet. Dessa är ofta fulla av små lysande pärlor, som denna.
Här låter du ädelstenen lysa för sig själv. Jag gillar inte att fläska på med beröm som jag inte riktigt menar. Här menar jag helt och fullt vad jag säger. Och vad är det som sker? Ja vad ser läsaren? Detta undrar jag dagligen och ibland tror jag att jag ser det. Problemet är att ögonen ser olika saker vid olika tidpunkter, i olika dagars vindförhållanden. Men det är ju ingen anledning att sluta ögonen. Diktens fråga är fullt berättigad.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser