Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderliga tidevarv

Svårt att tolka tidens tecken
i en tid som rusar
där tidigare invanda mönster
inte är giltiga

Gårdagens sanningar
tynar sakta bort

Andra sanningar dyker upp
vid horisonten
används, prövas
för att förkastas

Gårdagens trygghet
och utstakade livsvägar
finns inte

Otryggheten
i skepnaden att var och en
är sin egen lyckas smed
leder till att människor
söker vägar
och enkla lösningar
på komplexa problem
vägar som leder vilse

Förvirringen
är total

Ledare med enkla budskap
står på kö
för att förklara
samhälleliga skeenden

Allt i en ambition
att skapa trygghet
för otrygga människor




Fri vers av AA VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-14 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vasst-vackert och vist textat-tycker jag!
2011-10-18

    ej medlem längre
Bra textat om den oro o otrygghet som en del känner i dagens föränderliga tid samt som då söker svaret ur den gamla modernitetens samhällslösningar, med en sanning o lösning på problemet, för att istället söka lösningar ur ett mer postmodernt tänkande...
2011-10-14

  Sofhia Wirström
bra tankar..
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Förunderliga tankar.. bra..
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP