Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om någon som betyder inget

ibland så kan man skratta
åt saker som man har varit med om
saker som var viktiga, då
jag har varit med om dig
du var viktig för mig
men jag skulle aldrig skratta åt dig
som du skrattade åt mig idag

jag vill fan aldrig mer se dig
jag tänker aldrig mer hålla din hand
det är bara sånt man kan råka säga
när man ligger och gråter ibland.




Fri vers av det
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det