Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cliché

Jag älskar sättet du ger mig tröst
som om allting vore en självklarhet
Att sitta i solen och höra din röst
Du och din självsäkerhet
Att sitta i regnet långt in i din famn
Och höra dig nynna vår sång
Du älskar mig och när du säger mitt namn
Blir jag nyförälskad ännu en gång




Fri vers av det
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-25 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det