tack älskade pojkvän som ligger brevid mig och gråter" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

tack älskade pojkvän som ligger brevid mig och gråter



pappa jag saknar hur du var

Han är så jävla ensam nu

Han är så jävla ensam nu
och allting är mittHan är så jävla ensam nu

och allting är mitt fel




Fri vers av det
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det