Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

kanske kan jag
vända mig om
höra ditt namn komma ut ur min mun
bara se på dig
ge dig en vink om
att jag fortfarande
finns här

 




Fri vers av det
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 18:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja gör det...här känner nog många igen sig..
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

det