Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten dikt av liv



ligg här vid min sida
när dagen lägger sig till ro
i aftonens sköte och stjärnorna
tänds ton för ton som musik
för den debuterande natten

ja ligg här vid min sida och
lyssna till livsorgelns godnattvisa
med din hand i min och
låt oss andas neoner och visdom
för den lilla människan

när du somnat blir jag här
vakande över dig och den natt som väntar
som en trött sibylla men med ett hjärta

fullt av liv




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 22:21



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-11-09

  Gawain
Så stort, så vackert..

Allt man kan önska i en Nocturne, en visa, en hymn till det stora i det lilla som är en stund, ett ögonblick. I livet, på Jorden, tillsammans. Större blir det inte.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP