Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skrivande stund

I skrivande stund
detta outslitliga uttryck
som passar in i detta nu
då orden står på kö
för att summera ett livs
erfarenheter

Går det att
med några enkla
rader
beskriva livet
som är stort
vackert
smutsigt
och ibland djävligt grymt

Var på skalan man vill
placera sig
beror på
positionen i rummet
sinnesstämningen
och erfarenhetsbanken

Går det att beskriva
det obeskrivbara
bara att det är stort
och komplext
och långt ifrån
enkelt




Fri vers av AA VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 22:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja just så är livet..ibland
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP