Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fly fly fly..vart

fly

fly

det gör jag varje dag.


Nu får det vara nog..


Vad har jag flytt ifrån..undrar vi alla..


Inte ett monster som jag trodde det var..


Nu står jag tomhänt och undrar vart livet var..


jag har levt så länge i min mörka värld..


Nu får jag börja ta ansvar och börja leva


resa mig upp och uppleva allt det där..


som en gång fans i verklighetens värld..


där hjärtat styrde..där ingen lag jag lydde..


utan bara följde en kvinnas inre röst..




Fri vers av Amina_hym
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra skrivet. Känns som det handlar om mig PRECIS. Desto mer man känner igen sig i texten desto bättre ju :)
2011-10-15

    ej medlem längre
Kärlek till dig <3
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym