Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pizzerian

Idag satt jag i en pizzeria där jag varit ett antal gånger jag blundade mötte ingens blick titta helst ned. Gick runt och skämdes för jag fans till. Men så idag såg fönstret större ut och naturen utanför mer klarare.. människorna mer levande och alla tecken som jag gick miste om tidigare. .kolla upp och skämdes inte förstod att jag är jag. Brast i tårar allt var så nära och vackert alla prata och alla sov inklusive jag tidigare idag! Jag älskar jag älskar. mina vänner mina nära.

Jag äger inte, ingen äger mig. Jag älskar och någon älskar mig. Fantastiskt.




Fri vers av Amina_hym
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-06-03 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym