Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din mamma håller på och dö

Det var så han sa skrikandes fattar du inte, hon sa hej då till mig igår.
Hon har ljugit till dig denna tid för att inte oroa dig.
Kan du fatta hon tar inte sina cellgifter.
Hon vill dö själv och i frid.



Och nu vet jag inte vad jag ska säga tilll
Dig älskade mor.
Jag förstår du ska dö
Men vad ska jag göra nu..
Lodsas som ingenting och bara finnas där?
Vad ska jag säga till alla?
Det ända jag vet är att jag älskar dig
Och gör så ont av tanken på att mista dig.
Jag fins här...




Fri vers av Amina_hym
Läst 268 gånger
Publicerad 2012-06-26 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym