Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du

Universums hemlighet? God natt nu sover världen..




Fri vers av Amina_hym
Läst 364 gånger
Publicerad 2012-06-26 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym