Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början på ett slut.

Jag släpper mig fri. Fri är jag. Släpp du mig fri, jag lovar att ingen tar skada.
Vi får bara växa och blomma igen.
Låt mig älska, Jag vill att du ska älska vill se din lycka åter igen.
Så som när du såg på mig för första gången.
Och jag vill skapa min.
Låt mig få andas vill inte kvävas längre.
Vi älskar inte längre vi sakta dör och längtar ut.
Barnen förtjänar att se kärlek hur den verkligen är.
Jag vill inte se dessa kärlekslösa ögon mer.
Stirrandes i natten vissna av hat och förakt, jag vill inte gråta mig till sömns varje natt.
Jag vill bli älskad för den jag är, inte sitta bunden i ett kyligt hem
I undran när vi ska se igen. Måste någon dö för att vi ska förstå att livet är mycket mer.
Att det fins så mycket vackert.
Vill inte att vi ska nöja oss
Vill inte sova mer vill vakna och se.




Fri vers av Amina_hym
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym