Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga farväl är något jag aldrig lärt mig





Mitt första misstag var att träffa dig



Det regnade sammet

Röda band föll

Med små, små tygtrasor

Det brände min hud



Men när jag såg rött

Trodde jag att det var kärlek



Mitt andra misstag var att vara glad att känna dig



Liksom blommor när de träffas av solen

Och de öppnar sina ådrade kronblad

Och de växer

de växer

Men den enda anledningen till att ditt leende gnistrade

Berodde på att det redan var trasigt



Min ödesdigra misstag var att älska dig




För jag lärde mig aldrig hur man tar


farväl...




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 00:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl formulerat om relationer- om att uttrycka känslor och våga ta avslut...
2011-10-15

  Ronny Berk
väl formulerat om relationer- om att uttrycka känslor och våga ta avslut...
2011-10-15

    Juli Gerdner
Jag är så berörd att jag skälver.
Så himla vackert skrivet.
Och så sant.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla