Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anträdan

 

 

kanske är det så

 

trädets grenar

fingrar

 

 

 är handen vilken håller hennes hand

vilken för henne i dansen mjukt svepande

 

träd bugar sig inför

lyfter varsamt hennes hand

nuddar vid hennes fingrar

kysser handen

 

de anträder

tonande

in

 

kanske är det så

 

trädets grenar

fingrar

 

 

är handen vilken håller hennes hand

vilken för henne i dansen mjukt svepande

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-15 18:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik med mänsklig anknytning; text som nuddar och kysser...
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser