Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag litar på dig.

Jag kände värmen i mitt mitt bröst.

det är för första gången jag släppte in din sång

kände en oerhört stor tellit.

och det var min första gång.

jag kunde inte ana att det kändes såhär..

vilken atmosfär..

hur kunde jag levt så här..

instängd och föruttnad.

och aldrig vågat öppna..

mitt kärleksfulla bröst..

och gett min tellit till dig!

men nu när jag gör det..

käns det magiskt att se..

för min allra första gång.




Fri vers av Amina_hym
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-15 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym