Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eget ord.

Mina tårar som fäller har ett eget ord.

Varje liten tår har ett sår.

när känslorna svallar lämnar tårarna mig..

och för med sig ett glödande regn..

Men när tårarna är slut svalkar mitt inre mig.

smaken av salt är ändast kvar..

jag ställer mig upp ifrån min gråa dvala..

och tar ett steg i solensbana.




Fri vers av Amina_hym
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-10-15 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym