Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går och jag kommer ey.

Du går jag står.
Du kommer, jag går.
Du följer med i röstens gång.
Jag sitter kvar en stund..
Du hör inte mig, jag lyssnar på dig.
Du är tyst, jag pratar.
Du hör inte min sång gång på gång.
Du lyckas förföra mig. men det är inte rött utan grått.
Jag säger du är beroende av dom.
men du ignorerar gång på gång.
Jag kastar mig själv i vattnet av tårar.
Du flyr till hotellt där du får din rom.

Jag går och jag kommer ey..

det är vad du säger när du är på g.

hej hopp säger jag nu är jag själv igen.

HALLÅ vart är kärleken?

säg inte att den hamnat i smuttstvätten igen.

Du är trött i huvudet du orkar inte höra mer.

det kan jag förstå men varför med mig du vill stå..

när du bara går..

lina lina lina..
mariah mariah mariah Herregud..

Snart är det om börje på bageriet

kanske kerstin på ica.

Nej nu får det vara slut på det där

alla tankar om otellit..

Vi ska ju åka på resa uppleva något vi skulle gjort för ett sekel sen.

men den dan kom tillslut..

jag går jag kommer ey

när du ska fixa din grej..

dina bilar, dina vänner, dina jobb, sno på på tuna park, jag vill inte se ditt ark. en lista så lång så det kräver en hel sång.
dina måsten är inte ett måste
utan att du inte kan vara ensam med dig själv.

Din raslösa lilla själ med ett stort hjärta. men du gav den aldrig till mig..för du hade aldrig tid med den..men jag föste undan den när den väl kom så den inte vart sparkad igen.

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT..är orden som kommer ifrån min mun.

jag går och jag kommer ey..är som en fjortis grej. jag behöver en man som inte jagar allt dam. men inte nu för jag vill vara barn ett tag. men vart är din glöd och ditt engagemang. Du var min man och jag var din fru..

Jag går och kommer ey...är det slut nu? undrar du..snälla en hel dikt har jag inte tid att lyssna på fy Paulo coelho skit..Vart har du lagt tiden? inte på dig och mig. för jag förtjänar inte orden jag älskar dig.

lyssna på mig jag förtjänar
allt det där, jag har bara visat dig att jag inte gör det. men nu älskar jag mig själv. jag har förlåtit mig själv..för på dig kan jag inte skylla på mer..jag vet vart du står och jag behöver inga svar..bara lägga allt åt sidan för ett tag...


Jag går och kommer ey..var det sista du sa! när ditt hjärta vände precis som idag. jag älskar dig du är en super tjej..är inget man får höra av dig..men efter allt så är det ända jag kan göra, är att förstå och låta det gå..som ödet vill....




Fri vers av Amina_hym
Läst 132 gånger
Publicerad 2011-10-15 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym