Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kvinna

Jag är din fru älska mig nu.

Se mig inte i mörkret se mig i ljus..

för vi har varit i mörkret så länge nu..

Sök dig inte ut jag är här i väntan på dig. jag kan ge allt du vill ha.

Allt du har sökt fins inom mig men jag har så svårt att tala.

Det brinner i mitt bröst av kärlek om du ändå kunde se.

Jag är din fru älska mig för evigt.

Jag ligger brevid luktar på din nakna kropp..

om du ändå kunde stanna för gott.

Men det verkar som tiden rinner iväg,och tiden hinner ikapp.

Jag önskar jag kunde få färdas med dig i havets vågor

och höra vattenfallets brus.

kan vi bara inte lodsas att du är min man och jag är din fru.

bara för ett litet tag,

jag ser våra sprickor i spegln..

men jag är inte redo än att flyga ut.

Du är min man som jag vill beröra, jag vill se på dina ögon

höra ditt hjärta vid mitt bröst. Älska dig och smeka dig.

Du är min man

Du är min man

Jag är din kvinna

Jag är din kvinna..

Vi har berört smärtan i vår egen sorg..

kan vi inte beröra lyckan i kärleken?

Älska mig,älska mig igen som du gjorde för ett litet tag sen..

Jag står nu här i väntan på dig, men du verkar inte komma hem igen.

I tysnadens vrå söker jag min tröst,och det ända jag hör är eko ifrån din röst..

Som säger du är inte värd orden Jag älskar dig!

Jag som var din fru och du var min man..hur kunde det gå så fel

Du som gjorde mig så hel.










Fri vers av Amina_hym
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 01:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande..
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym