eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




SÖNDAG MORGON 16 OKTOBER 2011

 

 

 

vaknar tidigt ser genom persiennens springor

att det blir ännu en solig och vacker dag

 

känner mig ut sövd det var länge sedan en natt

utan mardrömmar gör det lättare att gå upp

glädjas inför den nya dagen

 

drar upp persiennen ser att dom flesta löven

nu ligger på marken glänser som guld när

solens strålar träffar dom

 

i natt verkar det inte ha varit minusgrader

kan se det på bilarnas vindrutor som inte

är fulla av is denna söndag morgon

 

brygger mig kaffe när jag jag väntar på

att det ska bli färdigt ser jag hur fåglarna

kivas vid fågelstugan dags att börja mata

dom

 

det finns lite solrosfrön kvar som fåglarna

slåss om nötväckan är den som tar för sig

allra mest att sitta se på alla fåglar ger ro

känner lugnet inom mig

 

i dag ska jag ta en lång promenad i det

härliga höstvädret njuta av den nya dagen

som nu är här

 

tänker på tiden hur fort den rinner i väg

nyss var det juli och högsommar nu är

det mitten av oktober hösten är här visar

sig i dag från sin allra bästa sida

 

 

 

 

anits 16 oktober 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-16 10:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2011-10-18

  Larz Gustafsson VIP
I dag har det varit "brittsommar".

Snygg bild!
2011-10-16

  Sofhia Wirström
fina, målande bilder om en vacker höstmorgon.
2011-10-16

  Anya VIP
Fin höstbild bjuder du på. Gillar att löven glänser som guld. Bra bild!
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP