Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte synligt

Vi stänger ögonen när vi ber,

när vi gråter, när vi drömmer

när vi kysser..

Jag tror att vi omedvetet vet..

Att dom vackraste tingen i livet..

är det som inte är synligt

utan synligt i hjärtats vrå.




Fri vers av Amina_hym
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-16 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt vackert.
2011-10-16

    ej medlem längre
vilken pärla
jag trär den på mitt pärlhalsband av bokmärken
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym