Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven som föll ner..

Du föll ner som löven på hösten

Du låg kvar en stund sedan for du vidare med vinden,

Jag såg aldrig dig mer.

Hösten kom ytterligare tillbaka

Men löven som fall ner vara nya

Jag lät vinden ta dig dit du ville

Jag släppte dig fri

Det är min kärlek till dig.

Guds plan kunde vi inte fly ifrån

Hur mycket vi än ville.






Fri vers av Amina_hym
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym