Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hardebergaspåret




2011.10.15

dagen gryr med en
rosa morgonrodnad och
tända gatlyktor

multnande höstlöv
doft av jord och nederbörd
det är den tiden 




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-10-17 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP