Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu´s (wienerbröd)...

 

äta onyttigt

med känsla av välbehag

görs i längtans stund

 

i längtans stunder

blir hjärnans nyttiga ord

otillgängliga

 

otillgängliga

wienerbröd genom rutan

ses med välbehag

 

välbehaglig stund

kommer en tid senare

när annat glädjer

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-17 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dessa senryu´s tycker jag om!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra