Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyr



Tänk att få suga ut ditt blod

likt en vampyr

med ett sugrör genom näsan






Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1192 gånger
Publicerad 2006-01-11 23:18



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Hehehe...jag hittade den här bland dina mästerverk....den ä la goooo
2006-02-20

  Pia S
Näsblod?!
Jag gillar ju vampyrer så den får en femma av mig :-)
2006-01-15

  Hans w-art Westlund VIP
äckelkul, men jag gillar den

också
2006-01-13

  Therés
först detta allvar...sen ett asgarv då jag läste sista raden...
Bra skrivet!
2006-01-12

  vega lando
mmmm.
utan sista raden hade jag blivit orolig daniel=)

du är kärleksfull utan att vara sliskig.du är annorlunda.
och jag bugar!
2006-01-12

    NoMi F
Det första jag tänkte
va så som vi säger här uppe
Huvva- alltså om innehållet
inte det skrivna ordet.
Den bild jag fick i mitt inre
Kraftiga rörande ord
Ger bilder
2006-01-12

  sol
är du grinig?
vill dödas?

*hi hi*
2006-01-12

  Last Word Spoken
Du Dracula Junior!? :))

*Ler
2006-01-11

  hazey_jane
nice :)
2006-01-11

  Laijza
Laddad, så jag får blodsmak. Bra gjort!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP