Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stationen


Så kom du

Med rödrandig tröja och stretande hår
glitterögon och en käft full av fan
Mjukt irriterande och svår fast rolig
Inget jävla plåster men en som gick rakt

Vi skrattade gjorde vi och grät ett par gånger
Sedan åt det omöjliga allt som var vi

men innan dess var det så vackert
och på stationen spelade de

bara för oss




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 1536 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-10-17 19:36



Bookmark and Share


  Nanna X
nu grät jag igen ju. det är något visst med stationer. och bilden du målar upp är väldigt levande och fin.
2012-04-17

  Rosen VIP
Bara såå..bra denna
en text med mycket botten i...och man kan landa både hårt eller mjukt beroende på tydandet
kort, hastigt möte, en fortsättning eller inte...
och jag gillar den!!!
2011-10-24

    Anneli A
Detta är sååå bra!
2011-10-24

  spellbound
Detta gillas.
2011-10-19

    J. Herward
Sant, djupt och innerligt. väl skaldat, du har verkligen fångat vad det innebär och hur det kan se ut. mellan två människor som älskar varann. på ett större plan än det romantiska...

känns igen. Mycket. :)
2011-10-18

    papillon
Din text skickar mig sekundsnabbt fyrtio år tillbaka
" och på stationen spelade de
bara för oss"......
2011-10-18

  Catharina Edin VIP
funderar - är det en dröm, en verklighet, en önskan, du beskriver så inlevelsefullt -
2011-10-18

  Ninananonia VIP
Ja.. :) den stationen
2011-10-17

    Birgersdotter VIP
helt underbar,,,gillar ..massor
2011-10-17

  Matilda Linnéa Tinér
Fan vad fint!

Jag blir helt kär i hela texten!

Rakt igenom bra!

Wiie!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP