Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndaflod

Fönsterglaset brister.
Det kalla vattnet forsar in.

Minnen virvlar.
Skärvor skär.

Löften slits isär.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-10-25 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör djupt...
2013-03-11

    ej medlem längre
Vassa bilder.
Skär rakt in i mig, rätt in i mitt inre.
2011-10-27

  Trazan
Svåtolkad mycket svårfångad dikt .

Men du vet vad du menar.

Applåd!
2011-10-27

  Filosofen2
Skärvornas sliter värker då de ömmar i själens sår.
2011-10-26

  Yheela
Aj, väldigt målande.
2011-10-26

  HelenaW
Iskall smärta! Skär sönder det som vackert var. Känns som ärren har gått upp, blottläggs..
2011-10-26

  Osvalds_Dotter VIP
Intressant text - den berör
på djupet,,
2011-10-26

    Anneli A
Snyggt!
2011-10-25

  Fru Intighet
Ursäkta för att jag svär,
men fy fan vad perfekt,
smärtsamt, gripande.

Jag kan nästan känna skärvorna ända hit.
2011-10-25

  stella
Trasande...men befriande.
2011-10-25

  stella
Trasande...men befriande.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP