Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla

Det enkla
är det lilla
som sker i vår vardag

Möten mellan människor

En blick
ett leende

Det anonyma spel
som håller oss samman
och som är en del av
vår livsvärld

Den värld
vi vill spegla oss i
och bli bekräftade av

En blick
ett leende

Skapar känslan
av att jag är




Fri vers av AA VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-18 19:55



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint skrivet om de livsviktiga relationerna oss människor emellan. Applåd!
2011-10-19

  Ninananonia VIP
Visst är det så.. vackert..
2011-10-18

    Birgersdotter VIP
Underbar...den sparar jag
2011-10-18

    ej medlem längre
Välskriven text där en av de få sanningar vi har kan skönjas-vi blir till genom andra!

Stor applåd från mig som tillika med föregående skribent undrar över "Liar damen" och hennes mission i kommenterandets ädla konst!
2011-10-18

    ej medlem längre
tittar på föregående kommentar och undrar..
blir nästan ett frågetecken.. men! i alla fall..
jag gillar texten.. jag tror att de största finns
i de enklaste av ting...

väldigt fin text..
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP