Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuling

Förändringarna
i samhället snurrar på
i rasande fart

Det är svårt att stå emot
i den kuling som råder

Gårdagens cementerade sanningar
är lösan sand idag
och inte giltiga

Vad morgondagens sanning
ska vila på
är oskrivet

En ny skiss behövs
till en fastare grund
och väggarna
behöver flyttas
så att alla får plats




Fri vers av AA VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-18 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar avslutande
stycke. det var
öppensinnat.
fantastisk text.
2011-10-19

    Yarissa
Håller med...
2011-10-18

  Ninananonia VIP
Ja.. just så..
2011-10-18

    ej medlem längre
Oj-detta var bland de bättre analyser jag läst rörande vår samtid,i välskrift dessutom!

Riktigt snyggt tycker jag!
2011-10-18

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina tankar
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP