Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligg

du är ingenting annat
än
någon annans
undermedvetna störning


kärlek
din banala tro


ligger inte vi samma ligg
jag och du?







Fri vers av revolver
Läst 1044 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-10-18 21:22



Bookmark and Share


  Baystream
japp, det är ett ganska uppenbart faktum - jag gillar dina ord.
2011-11-29

  LassO
kan va så
2011-11-02

  AnnaMy
snyggt skrivet och håller verkligen med!

"undermedvetna störning"- väl valda ord som ger en grund till hela texten!
2011-10-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar sköning, denna här
2011-10-26

  reza.hb
skarp, framförallt dydlig
känslor som flyter...
bra!
2011-10-19

  cilax VIP
underström av betydelser. fint
2011-10-19

  Jakob Drakros
wow
"undermedvetna störning" gillar det!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver