Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå väck


Nu vilar jag inte

nu är det inte tyst

nu knackar träden på fönstret

och värmen vägrar ta plats


Nu är du där igen

nu kräver du min tanke

nu vill du mig

vill mig

igen


Hur ska jag mätta dig

hur mättar man en tanke

hur tänker man sig fri

och vägrar dig

din plats


Du tog en bit

en arm

ett bröst, ett ben en bål

Du tog snart hela mig

och allt kvar

var ett hål


Gå väck.








Fri vers av åkeojag
Läst 271 gånger
Publicerad 2011-10-18 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag