Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riktigt högt...

 

riktigt högt jag hör mitt hjärta
ensam i den tysta vrån
slagen ropar genom takten
öppnar längtans känslor upp

i tystnaden och månens sken
påmindes andetagen
ifrån ett annat hjärtas slag
som slog i samma takt som mitt

den stundens sorg av längtans krav
den fick förnuftet dämpa blott
då det hjärtat som en gång slog
för alltid tystnat i sorglig ro

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-19 00:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hjärtats slag
hörs mest i
ensamhet kanske
därför att visa att
det är hos en var natt!
Talande text!
Sådan är Du bra
på att skriva!
2011-10-19

    ej medlem längre
Mycket vackert, berörande om saknad, längtan!
2011-10-19

    Rolf Zandén
Mycket vackert och känsligt om längtan.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra