eget foto 16/10 2011

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 16/10 2011




FÖRLÅT

 

ibland så kan det hända

att orden kommer för snabbt

utan en tanke på att jag sårat

 

när så jag får tänka efter

känns det jag sa så fel

att då säga förlåt

 

kan kännas självklart

men många gånger svårt

 

men en önskan att det

som sagts hade varit osagt

så kan jag bara hoppas

att tiden läker såret

 

som uppstod när jag sa

dom orden som jag ångrar

hoppas du kan ta emot

mitt ödmjuka förlåt

 

 

 

anits 19 oktober 2011

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-19 08:40



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ibland blir orden lite för snabbt uttalade och det blir fel fast man inte vill.
2011-10-19

  Bibbi VIP
Du är en ödmjuk och helt underbar människa.
2011-10-19

  Anya VIP
Vi är inte mer än människor, hoppas diktarjaget får förlåtelse och förlåter sig själv.
2011-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Rekommenderar Nils Bolanders dikt på temat...
"Vi gingo båda i fällan..." etc.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP