Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fritt efter Taubes Så skimrande var aldrig havet




Så glittrande var aldrig glädjen

Så glittrande var aldrig glädjen
och skrattet aldrig så befriande
som när du log åt mina gamla, torra skämt,
och vi gav varandra dagens sista kyss,
gick till sängs och lade oss
att sova i sommarnatten den underbara
för att mötas i drömmarnas land,
ty vi har lärt oss
att förenas också i drömmen
och där bygga världar
och skapa berättelser tillsammans,
bara för varandra
i en rymd som bara är vår egen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Algotezza VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-19 09:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland, likt vardagens spöken, går där vita gäss på vår horisonts egna bränningar. Jag ger din text trenne gitarrackord, klirr klirr klirr
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP