Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsresan

Det kommer över mig
ibland
att livet snurrar på
allt fortare

Tidsaspekten
har fått en annan
dimension
mycket måste hinnas

Det kommer över mig
bilder från forna horisonter
diffusa konturer
dörrar som är stängda
vad döljer sig

Det kommer över mig
att livet är en resa
tredjeklasskupen
är utbytt mot förstaklass
med utsikt

Det kommer över mig
att livet är gåtfullt




Fri vers av AA VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-19 23:52



Bookmark and Share


  Anira
Återigen......en fin text .....om gåtfull liv
2011-10-23

  Linda CH VIP
Insiktsfullt om att värdesätta att livet är magiskt och att resan fortskrider svindlande snabbt. Gillar skarpt!
2011-10-21

  Mona Irma
Så sant vännen att livet är en mystisk resa, om än i tredje eller första klass <3 Väl skrivet!
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
Ja visst är det så ..bra fångat
2011-10-20

  Ninananonia VIP
:) ja så kan det va.. när livet är first class :)
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP