Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




låta ett fönster stå...

 

Fjärilar är ömtåliga
men väl medvetna om
när begränsningarna
blir en bur.
Med varsamma händer
kan man smeka vingarna
och visa på ljuspunkter
i vardagens stilla lunk
och låta ett fönster stå öppet
för burar får fjärilsvingar
att torka.

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 177 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-20 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Burar är livsfarliga . . .
2011-10-20

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Underbar..... inte bara fjärilar vill vara fria...gillar
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
Du skriver så positivt och livsbejakande
2011-10-20

  Anna*
Vacker bild och fina tankar som jag läser på flera djup och applåderar
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra