Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det allra vackraste


Allt det allra vackraste
ska vi ha.

Det ska glimra
som fiskfjäll i våra händer,
som hösthimlens
mest storslagna skälvande ackord
ska det tändas upp
sjunga glödande..

Allt det allra vackraste
ska vila emellan oss,
i kattsvart sammetsmörker
som varsamt slickar
stjärnprickar
ur sin päls.





Fri vers av -----
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-20 18:45



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Hmmm...här händer det en hel del i detta mollmajnio micromästerverk !!


"Allt Det Allra Vackaste"


Börjar där och ber att få återkomma !


Mvg
2019-02-22

  MMo
Alltså, denna är så fin. Kissemisse-svart.
2011-11-27

  Elwania
Tycker om detta
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

-----
-----